Виж други продукти

Силен обезмаслител за ХВП с понижено пенообразуване ДЕСАЙД АЛД-Н

МОЩЕН АЛКАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ХОДХОДЯЩ ЗА ХВП
Търговско наименование: DECIDE ALD-H
Ph(конц): 14 
Тип на продукта: Концентрат бистра течност, кафява, с характерен аромат, напълно разтворим във вода .Силно алкален обезмаслител с понижено пенообразуване подходящ за употреба в хранително-вкусовата промишленост
ПредназначениеDECIDE ALD-Н не поврежда повърхности от неръждаема и конструкционна стомана, алкалноустойчиви изкуствени материали и гума. Не е подходящ за почистване на повърхности от алуминий, цветни метали и поцинковани повърхности. DECIDE ALD-Н може да се използва за разилчни начини на машинно измиване.
Приложение:   Чрез централни CIP-системи DECIDE ALD-Н  се използва за почистване на пастеризатори за мляко и сливки в самопочистващи сепаратори в концентрации 1,5 - 2,5% и температура 70-85ºС. 
За измиване на емкости и тръбопроводи от висококачествена стомана или изкуствени материали в млечната промишленост и производството на напитки DECIDE ALD-Н се използва в концентрации 0.5 - 1.5% при температура 70-85 ºС. Киселинния етап на очистката се осъществява с помоща на препарата DECIDE AСD-CIP .
За машинно измиване на касети в месодобива и преработката препоръчват се концентрации от 1.5 - 5.5% при температура 45-55 ºС.Не се изисква допълнително внасяне на пеногасителни добавки.
Препаратът е особенно подходящ за почистване на силно замърсени промишлени фритюрници, грилове от нагари и мазнини.                                          
Състав: под 5% нейонни ПАВ, под 5% анионни ПАВ, водни разтворители, > 30% алкали
Екологичност: В съответсвие с европейските изисквания за почистващи детергенти, над 98% от активните компоненти са биоразградими.
Опаковка: 7 или 15 кг пластмасови туби
Произход: България, по лиценз на PUDOL Германия

Цена: тел. 0899 601 801

  • Jofel
  • Eurocarta
  • PaChico
  • TTS
  • Lewi
  • Pulex