Начало :: Хигиена

Фирмата ни "ЛИНИЯ" ООД е директен вносител на професионални дозатори за сапун, кърпи за ръце, тоалетна хартия, лична хигиена и консумативи за тях от световно известни производители от Испания, Италия и Германия. Също така сме директни дистрибутори на професионални почистващи препарати, дезинфектанти, уреди за почистване и лични предпазни средства, наречени общо "хигиенни системи".

Предлаганите от нас продукти са подходящи както за Вашия хотел, ресторант, производствено предприятие, така и за офиса или за дома, в който живеете. Предназначени са за комплексно решение на въпросите ви свързани с хигиената като цяло.

За всеки от изброените продукти може да се обърнете към нас за съвет, кой точно е най-подходящ за Вас. Ние ще Ви изпратим специалист, в удобно за Вас време, който да обясни качествата на отделните видове продукти, за да можете да вземете крайното решение.
Освен консултации за продуктите, ние ви предлагаме и безплатен монтаж на избраните от Вас дозатори за вашия обект /за количества над 20 броя/.
Ако бъдем избрани за Ваш доставчик, всяка доставка на поръчана от Вас стока, ще доставим до Вашия обект за наша сметка.
Предлагаме Ви една "хигиенна система" спестяваща доста усилия, време и средства на нашите клиенти, същевременно придаваща забележителен външен вид на помещенията обзаведени и почиствани с нашите продукти.
Очакваме Ви на нашите телефони или електронен адрес. Предлагаме Ви едно бъдещо сътрудничество, в което ние ще се докажем като един коректен доставчик и партньор.
google+
  • Jofel
  • Eurocarta
  • PaChico
  • TTS
  • Lewi
  • Pulex