Е-Продажби

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИТИХТЕ И РАЗГЛЕДАХТЕ СТРАНИЦАТА НИ.
 
Ако имате запитване за продуктите ни, за техните цени и техническа информация, моля изпратете го на електронната ни поща: office@linia-ltd.com
като опишете интересуваващите Ви артикули и тяхното количество или ни се обадете на фирмените телефони:
+359 899 601 801
Ако желаете обща оферта, моля опишете накратко дейността си и обема на помещенията Ви, за да можем да ви предложим коректна оферта. Офертата, която ще ви изпратим ще съдържа подробна информация за желаните от Вас продукти, срока и начина за доставка до Вас.
Плащанията към нас може да извършите в брой при доставка от наш служител, с наложен платеж при доставка с куриер или по банков път, като при плащания по банков път предварително сме Ви издали данъчна фактура, по която да извършите превода.
Молим в запитването си да опишете и от кой град сте, да напишете и вашия телефон, в случай че имаме доуточняващи въпроси, да се свържем с Вас. Ние ще Ви върнем оферта с цени, начин на доставка и начин плащане.
Стараем се и ще отговорим на запитването Ви във възможно най-краткия срок и се надяваме да намерите в нас един коректен и бърз партньор.
Извършваме доставки на предлаганите от нас стоки до всяка точка на България в срок до 48 часа от подаване на заявка.
Ако сте наши стари клиенти, може да пращате заявките си и на електронен адрес: zayavka@linia-ltd.com , като споменете името си (или фирмата), желаните артикули, тяхното количество, телефон на получателя (ако не сте от София) и желаната дата на доставка.
  • Jofel
  • Eurocarta
  • PaChico
  • TTS
  • Lewi
  • Pulex