Виж други продукти

Мощен алкален почистващ и дезинфекциращ, пенообразуващ препарат "ПЕНОФИКС"

АЛКАЛЕН СИЛНОПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ, ОБРАЗУВАЩ АКТИВНА СИЛНО СТАБИЛИЗИРАНА ПЯНА. ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕРТИКАЛНИ ПОВЪРХНОСТИ И ТРУДНОДОСТЪПНИ МЕСТА
Търговско наименование: ПЕНОФИКС
Тип на продукта: Професионален, алкален, пенообразуващ миещ препарат с дезинфекционно действие.
Предназначение: Обилно количество пяна и забавеното й разпадане, осигурява продължително стичане на продукта по замърсените повърхности. Високото съдържание на алкали и активен хлор повишават почистващия ефект, придружен от дезинфекционното действие.
Влияние върху повърхностите: В разтворено състояние не уврежда стомана и неръждаеми стомани, пластмасови покрития и повърхности, подова керамика, санитарен фаянс, стъкло и други.
Приложение: ПЕНОФИКС е особено подходящ за миене и дезинфекция на машини, съоръжения, помещения, резервоари, работни пособия, дъски за рязане, отвесни стени, благодарение на способността да образува активна пяна. Може да се прилага със съоръжения за миене под налягане, възможно е и ръчно приложение, но при строги мерки за осигуряване на безопасни условия на работа, тъй като препарата е силно алкален. Може да се мие чрез потапяне в разтвора на продукта. Абсолютно необходимо е използването на предпазни средства.
Специална информация: Да не се използва за повърхности от алуминий!
Разреждане /дозировка:
- Чистене с пяна - от 3% (33мл препарат в 1л вода) до 5 % (50мл препарат в 1л вода) разреждане с вода при използване на пянообразуващи съоръжения при налягане на въздуха 3,5 до 4,0 атмосфери и t0 60 0С. След наслояване на пяната, се изчаква 10-15 мин. С последващо измиване с вода.
- Миене чрез потапяне - прави се 4% (40мл препарат в 1л вода) до 5 % (50мл препарат в 1л вода) разтвор и при t0 мах 50- 60 0 С с дъски за рязане, посуда (не алуминиева) и друга се потапят в разтвора за 30 до 60 мин. Следва изплакване с вода.
Опаковка: 6 или 12 л пластмасова туба
Произход: България, по лиценз на PUDOL Германия  

Цена: тел. 0899 601 801

  • Jofel
  • Eurocarta
  • PaChico
  • TTS
  • Lewi
  • Pulex