Виж други продукти

Киселинен обезмаслител за Машиностроенето и ХВП "DECIDE-ACD CIP"

УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА МАШИНОСТРОИТЕЛНАТА И ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. КИСЕЛИНЕН. ЗА CIP СИСТЕМИ
Търговско наименование: DECIDE-ACD CIP
Тип на продукта: Течно киселинно миещо средство на основата на фосфатна киселина със съдържание на специални омокрящи добавки.
Предназначение: DECIDE-ACD CIP е течност с регулируемо пенообразуване, висока степен на защита на материалите и силно изразено миещо въздействие, подходяща за използване както за машинно, така и за ръчно измиване. Замърсяванията от органичен произход като мазнини и белтъци, се разлагат и емулгират, а минералните наслоявания като варовик се разтварят. Използва се като миещо и дезинфекциращо средство в много области на хранително-вкусовата промишленост. В млечната промишленост препаратът се използва като киселинно контрастно или отделно измиване на цистерни за мляко, тръбопроводи, маслобойни, инсталации за кашкавал, системи за разливане и опаковка.
Приложение: Работни концентрации 0,5-1,5% при температура 40-800 С. Специална област на приложение в пивоварна и безалкохолна промишленост се явява киселинното почистване на резервоари, кег-ове при концентрация 1,0-2,5% при обикновено измиване и 0,5-1,5% при многостепенно измиване. Работна температура 40-950 С.
Разреждане: от 1:60 до 1:200
Опаковка: 5 или 10 л пластмасова туба
Произход: България, по лиценз на PUDOL Германия  

Цена: тел. 0899 601 801

  • Jofel
  • Eurocarta
  • PaChico
  • TTS
  • Lewi
  • Pulex